MANİSA / SALİHLİ - Ahmet Yesevi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ara

Rehberlik servisi tarafından kız öğrencilere yönelik "ERGENLİK DÖNEMİ VE İSTİSMAR " eğitimi verildi.

Ara

Aralık ayı değerler eğitimi konusu olan"HOŞGÖRÜ VE İYİLİK"değeri Pazarlama Alanı öğrencileri tarafından sunuldu.

Ara

Erkek voleybol takımımız İl 3.sü oldu. Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ara

Okulumuz rehberlik servisi tarafından 12. sınıflara yönelik olarak "Sınav Kaygısı 2sunumu yapıldı.

Ara

Okulumuz rehberlik servisi tarafından; 9.sınıflara yönelik olarak "Verimli ders çalışma,Ulusal Mesleki Bilgi Sistemi ve Alan tanıtımı" konularında seminer verildi.

Ara

Biyoloji Öğretmenimiz Ali URLU tarafından Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Proğramı kapsamında; 9. sınıf öğrencilerimize "Sağlıklı Yaşam Eğitimi"  verildi.

Ara

Okulumuz Büro Yönetimi Bölümü Belediye arşivini ziyaret ettiler.

Ara

Yeşilay Kulübümüz tarafından "BAĞIMLILIK" konulu seminer düzenlenmiştir.Görevli öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

’’ GERİ DÖNÜŞÜM PROJESİ’’Destek Projeleri Destek Proğramı(2018/1)kapsamındaGençlik Ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen Dönüştürelim,dönüşelim projemizin atölyesinin açılışı Salihli Kaymakamı  Levent KILIÇ,Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya KARAOĞLU,İlçe Mili Eğitim Müdürü İsa DİLEK,Daire Amirleri,Şube Müdürleri,Okul Müdürleri,öğretmen ve öğrencilerimizin katılımları ile gerçekleştirildi.

Kas

"14 Kasım Diyabet Günü" kapsamında okulumzda "Diyabet Eğitimi " düzenlendi.Salihli Devlet Hastanesi diyabet hemşiresi Keziban KELEŞE tarafından verilen eğitim öğrencilerimiz tarafından büyük ilgi gördü.Desteklerinden dolayı Salihli Devlet Hastanesi yönetimine teşekkür ederiz.

Kas

Proje ekibimiz 20/11/2018 tarihinde  Salihli Türkbirliği Lisesi´nde işbirliği ve bilgilendirme toplantisi yaptı.Destekleri icin Türkbirliği Lisesi´ne tesekkür ederiz.

Kas

Salihli Anadolu Lisesi´nde Dönüştürelim,dönüşelim projesi bilgilendirme ve işbirliği toplantisi yaptik.Destekleri icin  Salihli Anadolu Lisesi´ne teşekkür ederiz.

Kas

Dönüştürelim,dönüşelim proje ekibimiz 19/11/2018 tarihinde Salihli Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi´nde bilgilendirme vevişbirliği toplantısı yaptı. Destekleri için Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi´ne teşekkür ederiz.

Kas

Dönüştürelim,dönüşelim proje atölyemizin malzeme ve ekipmanları temin edildi.Atık maddelerin toplanarak,şekillendirilmesiyle oluşturulan atölyemiz çalışmalarını yapmak üzere hazırlandı.

Kas

"Dönüştürelim,dönüşelim "projemiz kapsamında;atölyemiz fiziki alanında düzenlemeler yapıldı.Çalışmalarından dolayı proje grubumuza teşekkür ederiz.